Utendørsbelysning i Akershus, Hedmark og omegn

Utendørsbelysning er et viktig satsningsområde for oss. Derfor har vi en egen nettbutikk hvor du får kjøpt produkter til utendørsbelysning. Når det gjelder lamper som er beregnet for utendørs bruk er det noen ting en bør være oppmerksom på. Noen lamper er beregnet for å forsterke "helhetsinntrykket" av huset med lysdesign, mens andre skal kun belyse boligen. Det viktigste er at du som boligeier er klar over hva du ønsker.

Vi i Myhre Elektro AS kan selvfølgelig hjelpe deg med å finne de riktige produkter for den utendørsbelysning du kunne tenke deg. Det er viktig at du velger en stil som passer deg og huset ditt. Elektrikere fra Myhre Elektro AS kan montere bevegelsesfølere slik at lyset automatisk blir skrudd på når mørket senker seg. Følerene slår lyset på når en person kommer inn i en predefinert sone. En fordel med bevegelsesfølere er at sikkerheten økes og at strømforbruket reduseres.

Installasjonene er underlagt offentlig kontroll av Det lokale eltilsyn (DLE). Elektrisk utstyr og materiell som brukes i boliginstallasjoner, skal ha dokumentasjon som viser at det er testet i henhold til EUs direktiver av et godkjent laboratorium, f.eks. NEMKO.

Ta kontakt med Myhre Elektro AS for mer informasjon om utendørsbelysning.

Belyse eller lyse opp?

Når det gjelder utendørsbelysning er det stor forskjell på å belyse et hus, eller det å lyse opp et hus. Lamper som "skjules" gir ofte større lyseffekt enn lamper som monteres på selve huset. I dagens marked finnes det et stort utvalg av produkter og lamper som er beregnet for utendørsbelysning.

Riktig bruk og montering av utendørsbelysning kan være en utfordring for utrente hender og amatørelektrikere. Derfor anbefaler vi at du kjøper både produkter og montering av disse av samme leverandør.

Ta kontakt med Myhre Elektro AS for mer informasjon om utendørsbelysning i Akershus, Hedmark og Jessheim.