Dersom du vurderer å kjøpe elbil, må du også ha en plan for hvordan denne skal lades. For at lading skal foregå på en sikker og rask måte anbefaler vi at du investerer i en hjemmeladestasjon. Vi monterer og utfører service på hjemmeladere for elbil, og hjelper deg gjerne med å velge en passende ladeløsning.

Ladestasjon gir sikker og effektiv lading

Stadig flere går til anskaffelse av elbil, og mange av disse tror fremdeles at de kan lade bilen i vanlig stikkontakt. Selv om dette i teorien er mulig, er lading av elbil i stikkontakt verken effektivt eller sikkert. Vanlige stikkontakter er ikke laget for å tåle belastningen knyttet til lading av elbil, og uvøren lading kan derfor resultere i alt fra svidd stikkontakt til branntilløp.

Med en egen ladestasjon for elbil lader du bilen raskt og effektivt hjemme. Du har alltid lademuligheter lett tilgjengelig og bilen er klar til bruk når du trenger den.

Vi hjelper deg med valg av ladestasjon

Våre montører har høy kompetanse på ladestasjoner for elbil og hjelper deg gjerne med å velge en stasjon som passer din bil og dine behov. Vi leverer ladestasjoner med ulik kapasitet og kan montere ladere på vegg eller på stolpe.

Ladestasjoner for elbil kan leveres med eller uten fastmontert kabel. Velger du en stasjon med fast kabel står ladestasjonen alltid klar til bruk. Med en løs kabel får du friheten til å ta med deg kabelen, og kan bruke den på flere ladestasjoner enn din egen. Alle moderne elbiler har det som kalles en type 2-kontakt, og vil derfor trenge en ladekabel som passer denne typen uttak.

Ønsker du et tilbud på montering av ladestasjon hjemme? Vi hjelper deg med å finne en lader som passer dine behov.