Det er allerede svært mange elbil-eiere på norske veier, og antallet kommer til å øke i årene fremover. Med dette øker også forventningene om å finne tilstrekkelig med lademuligheter på de stedene bileierne oppholder seg.

Lovverket tilsier at beboere i sameier kan kreve at det finnes en ladeløsning der de bor, og det forventes at det samme snart vil gjelde for beboere i borettslag. For bedrifter vil det å tilby lading av elbil på arbeidsplassen kunne regnes som et konkurransefortrinn, og mange arbeidstakere både ønsker og forventer å kunne lade elbilen på sin arbeidsplass. Det er med andre ord mange grunner til å få på plass en god ladeløsning først som sist.

Ladestasjon for offentlig sted

Når det skal monteres ladestasjon på offentlig sted, er det viktig at denne dekker brukernes behov. Som regel vil det lønne seg å velge en flexilader. Disse har høyere effekt enn en hjemmelader, slik at bilene lades på kortere tid. Ofte vil det også være mulig å aktivere tilgangskontroll, for å begrense hvem som kan benytte ladestasjonen.

Et annet aspekt som må vurderes er hvorvidt brukerne skal betale for å benytte ladestasjonen. Dersom det er tilfellet, må det velges en stasjon med betalingsløsning.

Vi hjelper dere med valg av ladestasjon

Våre montører har erfaring og kompetanse til å installere og utføre service på elbil-ladere for bedrifter og borettslag. Vi hjelper dere gjerne med å kartlegge deres behov, og velge en ladeløsning som dekker disse. Da sørger vi for at dere får ladere med tilstrekkelig kapasitet og en betalingsløsning som er hensiktsmessig, samt at ladestasjonen får en fornuftig plassering.

Kontakt oss dersom du har spørsmål eller ønsker pristilbud på ladestasjon for elbil til din bedrift eller borettslag.