Myhre Elektro AS holder til på Skarnes i Sør-Odal, og er Odalens største private elektroentreprenør. Bedriften, slik den drives i dag, ble stiftet i 1991 og vi har nå 14 dyktige montører med høy kompetanse på det meste innen elektrikerarbeid.

Vi utfører et bredt spekter av tjenester for både bedrifter, det offentlige, industri og private hjem, og tar oppdrag i vårt nærområde samt Oslo og Akershus.

Solid spisskompetanse på el-installasjon

Vi har solid spisskompetanse innenfor vårt felt, og er spesialister på både sterkstrøm og svakstrøm. Vi kan utføre alle typer oppgaver knyttet til blant annet alarmanlegg, tele- og dataanlegg, smarthus, lysstyring og montering av elbil-ladere. I tillegg utfører vi service på alle elektriske installasjoner. Les mer om våre tjenester her.

Siden 2016 har vi også hatt en egen tavlebyggeravdeling. Her produserer og leverer vi blant annet hovedtavler, tennskap og styretavler.

Vi er StartBANK-sertifisert og godkjent i elkontroll for bolig og næring. For oss er ingen jobb for liten eller for stor, og vi bistår gjerne med gode råd og anbefalinger for at våre kunder skal bli fornøyd.

Med kunden i fokus

Som kunde hos er du garantert høy fagkompetanse og god service. Våre montører strekker seg langt for å gjøre kundene tilfreds og setter alltid kunden i fokus. Vi ønsker å være den foretrukne elektroentreprenøren i vårt lokalområde, og setter derfor vår prestisje i å alltid levere funksjonelle anlegg av høy kvalitet.

Som lokal bedrift er vi opptatt av å gi noe tilbake til nærmiljøet. Vi er godkjent lærebedrift, og ønsker med det å tilby kommende elektrikere en god og solid opplæring. Vi støtter også lokale idrettslag og foreninger.

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål om våre tjenester.