Lys- og varmestyring

Vi monterer løsninger for styring av lys- og varmeinstallasjoner. Med smarte løsninger for å kontrollere lys og varme, kan du sørge for energioptimalisering av ditt hus eller dine lokaler. Dette er både kostnadsbesparende og øker trivsel i bygget, samtidig som det gagner miljøet.

Styringssystemer med ulik kompleksitet

Vi kan levere alt fra enkle lys- og varmestyringsmekanismer til større systemer med fjernstyring. Med de enklere løsningene, som brytere og dimmere, kan du skru av og på lys og varme samt justere styrke. De større systemene gir rom for personlig tilpasning i større grad.

Dersom du ønsker å utvide fjernstyringen til å omfatte flere elektriske installasjoner, spesialiserer vi oss på hele smarthusløsninger .

Fleksibelt og miljøvennlig

Velger du en trådløs, mer avansert løsning for styring av varme og lys, gir dette mer fleksibilitet i hverdagen. Systemene lar deg programmere inn ulike scenarioer med tidsinnstilling, slik at du blant annet kan sørge for at huset varmes opp til du kommer hjem uten at du bruker unødvendig energi når du ikke er hjemme. Dermed kutter du dine strømutgifter og reduserer ditt energiforbruk.

En annen fordel med et trådløst styringssystem er at du slipper irritasjon knyttet til ledninger som må trekkes rundt i huset. Dette gir hjemmet et penere og renere uttrykk, og letter også arbeidet og kostnadene når montøren skal utføre installasjonen.